Web design

WEB DESIGN – site prezentare business

Proiect de web design asemănător site-ului de prezentare, însă de o complexitate mai ridicată. Pune la dispoziția clientului posibilitatea de a face o prezentare completă firmei, de a putea crea o imagine online bogată și originală pentru compania sa.

Site-ul este de asemenea optimizat pentru motoarele de căutare, timpul de execuție este de aproximativ 15 zile.

WEB DESIGN magazin virtual

Unul dintre cele mai căutate tipuri de site-uri internet este magazinul virtual, site ce pune la dispoziție posibilitatea vânzării direct pe internet a diverselor produse. Platforma oferită de echipa noastră este ușor de administrat și de întreținut.

Soluția noastră de design pentru magazinele virtuale este adaptată pieței din țara noastră. Complexitatea ridicată a magazinului oferit și flexibilitatea configurării sale îl fac una dintre cele mai bune soluții de vânzări online.

Prețuri competitive, ținând cont de complexitatea funcționalității.

WEB DESIGN – cataloage de prezentare

Cataloagele de prezentare sunt alternativa online pentru magazinele virtuale pentru aceia care nu doresc să vândă online. Site-ul are o complexitate sporită, funcționalitate avansată și prezintă ușurință în administrare.

Ca orice proiect de web design pe care îl realizăm are ca principal obiectiv optimizarea SEO pentru o cât mai bună plasare în rezultatele motoarelor de căutare. Promovarea este la rândul său inclusă în prețul proiectului, de asemenea designul unic și personalizat.

WEB DESIGN – site-uri de tip portal

Design-ul web al unui portal este o acțiune de durată ridicată comparativ cu celelalte proiecte de web design. Portalul este un site de anvergură, axat pe o anumită temă, generală sau de nișă, site web ce își propune tratarea majorității subiectelor din acea temă. (Exemplu: portal de afaceri: firme, anunțuri, licitații, cereri, oferte, produse, știri, consultanță, forum, bursă, curs valutar, etc.)

Prețurile și termenele de execuție se stabilesc în funcție de proiect și cerințele beneficiarului.

WEB DESIGN Timisoara – site-uri la comanda

Dacă pentru proiectul dumneavoastră de web design nu vă încadrați în niciunul din tipurile de proiecte de mai sus, nu este nicio problemă! Asigurăm și crearea site-urilor web la comandă, după specificațiile clientului. Pentru crearea unui site web la comandă vă rugăm să ne contactați și să ne dați o descriere cât mai amplă a proiectului pe care il doriți. Această descriere va sta la baza caietului de sarcini al site-ului și la baza contractului.

Toate site-urile create dispun de optimizare pentru motoarele de căutare (Google, Yahoo).

Oferim servicii de web design în orașe ca: Web Design Timisoara, Web Design Arad, Web Design Bucuresti, Web Design Sibiu, Web Design Cluj, Web Design Brasov, Web Design Buzau, Web Design Iasi, Web Design Ploiesti, Web Design Braila, Web Design Craiova, Web Design Constanta, Web Design Covasna, Web Design Bacau, Web Design Teleorman, Web Design Alexandria, Web Design Turnu Magurele, Web Design Alba-Iulia, Web Design Galati, Web Design Baia-Mare, Web Design Deva, Web Design Hunedoara, Web Design Oradea, Web Design Resita, Web Design Targu-Jiu.